naamloos-1510 juli 2016-2Hip in Beeld bestaat uit twee jonge, enthousiaste vrouwen die fotografie en vormgeving combineren. Rianne zorgt voor de vormgeving en ontwerpen van kaarten, uitnodigingen en flyers. Marieke maakt alle fotoreportages.

De combinatie van fotografie en ontwerp is ideaal: eigen beelden versterken de ontwerpen en omgekeerd. Het vult elkaar perfect aan.

Marieke over Rianne:

“Rianne heeft de grafische opleiding in Antwerpen gevolgd en is jaren werkzaam geweest in de reclame en belettering. In haar vrije tijd is zij leuk-druk-bezig met haar mannen, met het ontwerpen van allerlei uitnodigingen en het in elkaar zetten van de mooiste fotoboeken. De afgelopen jaren heeft ze laten zien dat eenvoud vaak leidt tot een krachtig beeld.”

Rianne over Marieke:

“Marieke fotografeert al jaren zeer intensief. Zij heeft diverse cursussen fotografie gevolgd. Verder heeft zij zichzelf veel aangeleerd. Daarnaast is zij werkzaam in het onderwijs en weet zij heel snel een open en goed contact met de kinderen te krijgen.”

Wij zijn vooral werkzaam in Noord-Brabant (Vught, Breda en omgeving). Maar wij komen natuurlijk ook naar je toe op andere plaatsen in Nederland.