Hip in Beeld maakt bijzondere kaarten voor bijzondere gebeurtenissen door fotografie en ontwerp te koppelen. Een huwelijk, geboorte of verhuizing zijn bijzondere gebeurtenissen in een mensenleven. Daarom verdient het ook een bijzonder kaartje. Door de combinatie te maken van fotografie en vormgeving worden eigen beelden versterkt door het ontwerp en andersom.

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens het eerste contact vragen wij je het hemd van het lijf. Op deze manier krijgen wij een beeld van de persoon die voor ons zit en ontdekken we wat de wensen zijn. Daarna zetten we deze informatie om in vormgeving die je thuisgestuurd krijgt per e-mail. Dan is er de mogelijkheid om aan te geven wat je er van vindt en om aan te geven wat je net iets anders had bedacht.

Na de eventuele aanpassing krijg je per post een proefdruk thuisgestuurd. Als je daarna voor akkoord hebt getekend krijg je het ontwerp op CD toegezonden. Je kunt dan zelf kiezen waar en wanneer je het laat afdrukken.

U kunt bij ons onder meer terecht voor:
Trouw-, geboortekaarten, uitnodigingen
Zakelijke vormgeving

Meer vormgeving

Vormgeving is veel meer voor ons. Je kunt ook denken aan het in elkaar zetten van fotoboeken, bedrijfpresentaties, flyers, banners voor op een website. Neem vrijblijvend Contact met ons op voor een offerte op maat.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij je alle zorg uit handen nemen en ook het drukken voor u verzorgen. Als tijdens de intake blijkt dat je dat wilt, dan krijg je van ons een offerte op maat.