Een fotoreportage in jouw vertrouwde omgeving. Kinderen en volwassenen voelen zich fijn in een omgeving waar ze zich zelf kunnen zijn. Zo fotograferen we ze het liefst. Dus voor een fotoreportage niet speciaal gekleed, en met een lach die ze anders nooit laten zien, in een vreemde omgeving met felle lampen. Maar foto’s gemaakt in hun eigen slaapkamer, tuin of andere favoriete plek.

De ervaring leert dat mooie foto’s ontstaan als mensen de camera niet of nauwelijks meer in de gaten hebben. Vandaar dat wij kiezen voor fotograferen in de vertrouwde omgeving. Een reportage tijdens een (kinder)feestje, in de speeltuin of een andere favoriete plek kan ook.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Zwangerschapsfotografie
Babyfotografie
Kinderfotografie
Familie – / Groepsfotografie
Zakelijke fotografie

Intake en werkwijze

Onze intake is hier heel belangrijk bij. Wij zullen je dan vragen naar de naam van de lievelingsknuffel van je kind, naar een leuke anekdote die we kunnen gebruiken om het ijs te breken, maar ook waar je de foto voor wilt gebruiken en naar hobby’s van de betreffende persoon.

Na de fotoreportage worden de best geselecteerde foto’s licht bewerkt en in een zeer hoge resolutie op USBgezet. Zo kun je zelf beslissen wanneer, waar en hoe je de foto’s laat afdrukken.