In het leer.

Op een zonnige woensdag met heel mijn hebben en houden onderweg voor weer een leuke opdracht. Dit keer geen kinderfotografie, gezinsfotografie of familiefotografie, maar productfotografie. “Heerlijk!” zwijmelde ik in de auto weg, onder het genot van de zon en een heerlijk nummer. Ik samen met mijn partner alleen met vijf leren rokken.

Voor deze klant hebben wel al eerder foto’s gemaakt voor haar bedrijf. Maar dit keer was het anders, dit is een bijzonder project. Haar eigen ontworpen rokken, die gemaakt zijn in India. Een eigen kledingmerk dus gewoon!

Ik had al een voorproefje gezien, maar in het echt zijn ze veel mooier (en vooral zachter). Natuurlijk heb ik er één aangedaan en ik was meteen verkocht. De pasvorm is super en de kleuren…. zo stijlvol. Maar er was werk aan de winkel. Heerlijk met mijn rug in de zon, de rokken in de schaduw zijn we aan de slag gegaan. De donkere wolken kwamen aangedreven, maar gelukkig stond alles net op tijd op film.

Het blijft altijd spannend of de klant tevreden is, maar gelukkig kregen we al snel de volgende mail:

Hoi Marieke,

 Moooooi!!!

Ben er weer blij mee, op naar de volgende serie 🙂

Laura

De rokken staan nog niet online, maar dat zal niet lang meer duren. Voor meer informatie zie: lsgemsfashion

 

Finest leren rokken  (13)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finest leren rokken  (11)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Getagd met , , , , , , , ,
Geplaatst in Blog